Mot nya äventyr

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Albin - 13 januari 2013 22:21

Hej och hå!
Då har man levt dubailiv i några dagar. 3 ungefär.


Vi kom fram till dubai 4:05 torsdag morgon. Vår host Alex hade skrivit till oss att han kunde hämta oss 6:00.


Vi väntade och väntade... ringde och fick inge svar... Efter en timme börjafe vi söka efter hotell eftersom vi trodde att han glömt oss men då ringde han precis och sa att han kommer om en timme... när han sen efter mer än en timme äntligen var på flygplatsen så var det fel terminal. 9:40 träffades vi äntligen och åkte hem till hans place. 3 timmar är rätt outhärdligt att sitta när man bara sovit 3 timmar innan avresan + knappt sovit nåt alls på planen pga skrikandes 1 åring. (Försökte vara förstående, att det kunde vart systersonen, men det var svårt).


Meen vi har förlåtit honom för han är verkligen en grym host. Direkt när vi kom till huset gick vi och la oss. Klev upp 16 tiden och då stod en måltid till oss serverad. Vilken service! Sen efter lite häng så bestämde vi oss vid 20 tiden att dra ut och utforska Dubais nattliv. Vi bestämde att ta det lugnt och bara va ute en timme... men vi hamnade på klubben "Jambase" och dansade loss och hade det trevligt till stängning 3:00!


Igår åkte vi till stranden under dan, sen på kvällen åkte vi till ett ställe som heter "Global Village". Marknad typ med olika stånd från hela världen. Sverige fanns inte med. Europa fanns dock men haha... Inte imponerad. "Typical european homemade decoration" och det var bara indiska saker. Fanns iaf några få attraktioner och jag och Cecilia åkte en. En som finns på gatufesten. Åkte den i somras. Avlång sak så sitter 4 st i varje ände och så snurrar den runt. Justja glömt namna att Alex har en rumskompis som heter Joseph (också filipin) som också har en couchsurfare från tyskland, Daniel. Dom var med oss till Global Village + en filipin vid namn Steven. Så vi är ett gäng som umgås här i Dubai och alla är super schysta.


Idag har vi utforskat 2 st "mall" här i Dubai(Dubai mall = världens största varuhus med skitstort akvarium mitt i + en stor skridskobana) och andra som heter "Mall of the emirates" finns en skidbacke. Rätt liten men ändå. Vi var även upp i världens högsta byggnad.


Tack och hej från mig.

Ovido - Quiz & Flashcards