Mot nya äventyr

Alla inlägg den 23 augusti 2016

Av Albin - 23 augusti 2016 22:26

Ha... nejdå. Klart det blev sommar även det här året, men fort gick det som vanligt. Snart är den slut och i höst väntar många äventyr, iaf för mig.

Idag gjorde jag min sista arbetsdag innan jag går på tjänstledighet till årets slut. Ska dock hoppa in nån timme även imorgon innan jag vid 17tiden sätter mig på tåget till Stockholm. Där sover jag en natt, sen bär det av till Island som är mitt första stopp på 1månadsresan jag ska göra nu.

Idag är det exakt 1 månad kvar till första spelningen på kents avskedsturné... kommer hem från resandet för att gå på den + några till.

För övrigt var jag aldrig till Wien och Hope kom inte hit. Jag åkte dit istället. 2 veckor i staterna började jag sommaren med. Underbart. Sen var jag nyligen en vecka i Kroatien också. Jag bara reser och reser jag... men det är ju sånt jag prioriterar högst i mitt liv.

Vi har dock haft 2 dagar på jobbet nu då massa saker inför nya terminen förberetts och fixats pch planerats. Känns lite sorgligt att missa en termin med fina kollegorna och alla underbara elever... Men jag kommer tillbaka!

Har iaf börjat packa ikväll och än så länge känns det lugnt med allt. Godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards