Mot nya äventyr

Alla inlägg den 8 april 2009

Av Albin - 8 april 2009 04:54

Varit ganska seg idag.

Sov bara 2-3 timmar.

Vi, grabbar, åkte över till Lauries hus och sov där.

Fasst innan vi somnade så hade de såpakrig!

De hade tvål och diskmedel som de sprang runt i huset och hällde på varandra. Det var nog mest Nick mot Laurie, men Caleb hjälpte Nick och Chris hjälpte Laurie. Jag var den neutrala reportern som stod på sidanom och dokumenterade händelsen med nåra bilder, hehe.


Efter kriget somnade de alla ritkigt fort, vid ungefär 4:a tiden på morgonen.

Men jag var dum och ville inte riktigt sova, hade en tanke på att dygna, bara för skoj skull. Så jag var uppe och gick omkring i huset och fotade de andra när de sov. Testade lite hur mycket jag kunde hålla på med Caleb utan att han vakna. Börja med att ta kudden från honom, och det reagerade han ingenting på. Sen flyttade jag armen lite hit och dit, ingen reaktion. Så jag testade till slut att flytta en av hans men det var inte så enkelt, så jag gav upp och insåg att det började bli rätt tråkigt...


Det är helt enkelt inge roligt att vara uppe hela natten om man är ensam.

Så vid 6tiden satte jag mig vid köksbordet, i brist på andra ställen att sova, och la huvudet mot 2 kuddar och sov 1 timme och 50minuter cirka... vakna av något... minns inte riktigt. Men sen somna jag väl igen och sov en timme till kanske... sen klev vi alla upp för att Laurie var tvungen att hämta hennes son. Jag blev skjussad hem för att jag kände för det.


Till middag fixade Becky Swedish Meatballs, från köksboken som hon fick av mig, med svenska ingredienser och så, alldeles speciellt till mig!

 Men jag gjorde tydligen fel.

När jag satt vid bordet och hon kom till bordet och kolla på min mat börja hon typ skälla på mig. Hon hade gjort några köttbullar i sås och några utan.

Jag hade visst tagit utan sås. Hon hade gjort några i sås speciellt för mig eftersom jag hade sagt att vi brukade göra så... vilket jag inte har något minne av. Sen gillade hon inte att jag hade ketshup på de eftersom hon trodde jag förväntade mig att de skulle smaka illa eller nåt.


På tal om det! Amerikaner äter inte ketshup på SPAGETTI! ...

Alla tycker jag är hel knasig när jag vill ha ketshup på det.

Det är riktigt konstigt för mig, alla äter väl spagetti med ketshup?

Men tydligen är det lika ovanligt för de att någon äter ketshup till det som att någon inte gör det i Sverige... och JA jag vet att ni finns ni som inte gör det. Jag gillar er ändå! :)


Men hon hade lyckats med de riktigt bra, så jag försökte göra henne på bättre humör genom att äta extra mycket, och jag tror att jag lyckades!


Imorgon ger vi oss av igen! Samma gäng som vanligt, fasst denna gång blir det Myrtle Beach, där jag var med Beckys kyrkas ungdomsgrupp ni vet!


Kommer bli intressant! Men vi lämnar vid 8tiden på morgon så jag måste i säng nu... klcokan är efter 11 ... usch... men man kan ju sova i bilen!

Mycket sola och bada på springbreak!

Det gillar vi!

:D

Ovido - Quiz & Flashcards