Mot nya äventyr

Alla inlägg den 26 april 2009

Av Albin - 26 april 2009 20:11

jaa vad säger man...


JAG hade iaf riktigt roligt igår!

Men andra va inte så peppade och rätt tråkiga.

Det kändes inte ritkigt som PROM, bara som en vanlig skoldans.

Säkert eftersom att vi var så få, så liten skola.


Sen så kände jag mig inte så... bekväm! (glömde bort ordet, ville skriva comfortable...) i min kostym, så jag dansade inte så mycket som jag ville.

Liksom, skulle bli för hett och svettigt om jag dansa med kostymjackan på mig men utan jackan såg jag helt... konstig ut (skjortan var alldeles för stor) menmen. Det var roligt!


Dagen började iaf med att vi klev rätt tidigt  och åkte för att uträtta massa ärenden. Först åkte vi till "the dump" som är återvinningen för att återvinna massa saker, överaskande va. Sedan åkte vi till frisören och lämnade Nick där som skulle klippa sig och slinga håret, tror jag... medan han gjorde det så åkte jag och Becky till affären där Becky köpte lunch. Sen åkte vi för att byta mina kostymbyxor som var alldeles för stora, sen hämtade vi ut .. eh... blommorna som man trär på tjejens ena hand. vet inte hur det stavas, crosetter? ... ingen aning... aja. Sen hämta vi Nick och vi åkte hem för att göra oss i ordning


Det var Becky som var min chafför. Så vi åkte ut till Chyanne med Vanen och när vi körde in på gården står det typ 100 människor där! Det var jag inte berädd på! Hon sa ingenting om det, ok det var väl bara ca 15st men ändå! ... Kändes som värsta brölloppet eller nåt. Så jag blev rätt nervös för att göra bort mig, men jag tror det gick rätt bra. Vi gick till ett fint träd på gården och blev fotade medan jag trädde(?) på blomman på armen! och Becky sa att man bara skulle ge blomman, medan den va i lådan, till tjejen, även fasst jag trodde att killen skulle trä på den såklart. Men jag lyssnade på Becky och gav lådan och alla: "Låt honom trä på den Chyanne!"...

Men det gick nog bra. Fick rätt bra bilder.


Vi åt på Ruby Tuesday före vi åkte till hotellet. Vi var 8st så det var trelvigt!


Fasst jag vet inte om Chyanne förstod att vi bara gick som vänner. Har lite dåligt samvete över det. Hon verkade lite ledsen under kvällen, för att jag inte... jag vet inte. To much drama!

Sen vare folk sura och på dåligt humör för att folk som de inte gillar var där, men liksom, orka? ... ignorera de bara och festa loss! Låt de inte förstöra kvällen! 


Tror också att jag fick en ny beundrare. Hon verkade väldigt intresserad över mig, eller fortfarande. Hon fick mitt nummer och hon ÄLSKADE att smsa, vilket jag hatar. Så hoppas hon inte kommer smsa varje dag.

Vill inte bli otrevlig mot henne.


Jaja, men det var en upplevelse! Antar jag... haha.

Prom-killen

Ovido - Quiz & Flashcards