Mot nya äventyr

Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Albin - 11 juni 2008 22:43

Idag har det varit en rolig dag :)

Åkte in till skolan så jag var där 10. Där gjorde jag inte mycket :P

Jag och några klasskompisar gick ner till stan och fördrev tiden (någon träffade sin syster och några uträttade sina ärenden och lite sådär...) Sen kvart i 2 tog jag bussen bort till Västermalm! På bussen träffade jag Jossan och hennes kompis, Frida och Evelina. Eftersom det alltid är kul att va flera hakade jag på de när vi var framme utanför västermalms skola. Men när vi kom vare såklart FULLT med folk där redan. Vi stog lååångt bak en stund men det nöjde inte jag, Jossan och hennes kompis oss med. Så vi lämnade de andra och hakade i varandra och äventyrade oss in i folkmassan! Efter många knuffar och "Eh, ursäkta" eller "oj, sorry" så kom vi faktiskt nästan längst fram! Vi såg i alla fall när studenterna kom ut! Men tyvärr valde vi fel sida! Vi var långt åt vänster men vi skulle ha stått långt åt höger för det var där borta Linneas klass ställde sig! Det var Linnea vi kom för att kolla på ;)


När alla klasser gått ut och det var fritt fram att springa hit och dit för att gratta studenterna så skyndade vi oss bort till de ställa Linneas klass stått, men där stog hon såklart inte längre när vi kommit fram dit.


Men vi hittade henne och vi sa grattis å gav våra gåvor!

Men eftersom jag ville se när skvaderns 3:or gick ut så skyndade jag mig därifrån. Jag kollade på klockan och insåg att jag inte skulle hinna ta nå bussar, så det var bara till att gå! Från västermalms skola till Skvadern skola! Jag verkligen hatar backen mellan Skvadern och IP! usch :P ... Jag fick mig dagens motion kan man lugnt säga.


Ja det var inte något speciellt med skvaderns studentutgång. Jag satt, eller jag stog i fönstret i vårat arbetsrum! Perfekt utsikt ut till balkongen där studenterna kom ut! Det var paraplyer överallt! Aldrig sett så många paraplyer samtidigt! Lugnt värt det! ...


Efter det gick jag ner till navet där jag mötte syrran som jag fick sjuss hem av. Hemma fixade jag i ordning mig. Jossan och hennes pappa hämtade mig vid halv 6 och vi åkte ut till ingenstans där Linnea bor och fortsatte fira henne där. Mycket trevligt folk! Sen fick jag och Jossan skjuss av Jossan! Mycket trevligt det också! ... nu är jag för trött så måste sluta!


/Mycket trevlig Kille?

Ovido - Quiz & Flashcards