Mot nya äventyr

Alla inlägg under juni 2008

Av Albin - 17 juni 2008 20:55

Idag fick jag vara med kökstanten typ hela dan. Det var trevligt hehehehe.

Gjorde typ som igår... MEN roligast idag var ändå att ta sparkcykeln och sparka ner och bort till lung-mottagningen? ... öh? ... nåt ... med några papper! Det var en lång men rolig resa! Gör gärna fler sånna ärenden ;)

Jag åkte förbi Ögon-mottagningen och jag: "Då vet man vart ögonmottagningen ligger, trevligt!" Sedan vid hissarna så var det en gubbe som kom till en sköterska där som frågade: Vart ligger ögonmottagningen? och hon: Jag tror det ligger en våning ner! Men HAHA SUCKER den låg ju typ alldeles bredvid där vi var 8) ... Men jag hann inte säga något för dörrarna till hissen stängdes precis när hon svarade och jag ville inte göra något jag inte borde göra så jag sket i det helt enkelt... 


Får bli kortis inläggis idag!

Av Albin - 16 juni 2008 21:43

Idag klev jag upp vid 6 tiden. Duschade och åt frukost och gjorde mig i ordning för min första dag som sommarjobbare någonsin.

Jag kom till sjukhuset ca kvart i 8. När jag kom in i entrén var det redan fullt med ungdomar där. Vi var ca 30 st som satt/stod där i entrén knäppt tysta, kändes rätt fånigt. Tillslut kom 2 "sköterskor" och ropade upp alla. Efter uppropningen fick vi gå ut för att ta en gruppbild. När den var tagen fick vi gå in igen och gå till "gröna samlingsalen"(?) ... Där inne fick vi skriva på några papper medan vi fick information. Sen kom alla handledare och jag följde med min upp till avdelningen jag kommer hålla till på.


Jag fick inte göra så mycket idag. Fick typ kolla på alla toaletter om det behövdes fylla på med papper, kolla om något behövdes fylla på i skåpen, hjälpa till att plocka bort matbrickorna efter lunchen och så. Jag har också snabbläst i 2 böcker, en om Epelepsi och en sån där bok med sjukdomar på "A-C" typ ... Läkarlexikon? typ...

Men personalen på avdelningen är jätte trevliga och jag trivs med dem.


/Sommarjobbaren

Av Albin - 14 juni 2008 23:08

Idag har jag tänkt mycket... som alla andra dar.

Men idag har jag tänkt lite extra :S ...

Det här med ... kärleken ... blir så extra komplicerad när man tar ett sånt här USA beslut. Vet inte vad jag känner... men något känner jag. Men... jag vet inte ...


Tänk om jag blir kär i USA? :S ...

Josephine i min klass gav mig adress till en blogg för ett tag sedan. En tjej som var i USA, hon är hemma nu. Men hon hade iaf träffat en kille där i USA och mått jätte dåligt över att hon skulle hem och så och lämna honom där. Men tror det slutade med att de gjorde slut? ... :P aja...


Slutar detta inlägg med ett första youtube klipp i min blogg!

Passande klipp som äger! ^^

Av Albin - 13 juni 2008 23:33

En dagbok ska man inte gå tillbaka och ändra i. Jag gör så iaf. Därför skriver jag om gårdagen under detta datum!


Det kändes som att jag var överallt igår av någon anledning. Kanske för att jag var hemifrån så länge...

På morgonen cyklade jag till dyket för att kolla på Essviks skolas avslutning.  De började 10 där och jag kom dit ungefär en halvtimme före. Det var roligt att se alla barnen igen.


När jag stod där så kom en kvinna jag känner fram till mig och undrade om jag var ledig i sommar! Hon ville att jag skulle jobba som personligassistent för hennes son, som jag också vet vem det är men nämner inga namn här. Det tyckte jag var jätteroligt att hon frågade mig! Skulle gärna vilja vara det åt den här killen, men det är bara det att jag inte riktigt vet om jag har tid eftersom jag har 2 andra sommarjobb också. Kanske att vi får in att jag kan jobba med honom några veckor men då har jag typ INGA lediga veckor på sommaren... men som sagt, det skulle vara så roligt. Aja, hon skulle höra av sig nån dag när hon visste lite mer hur mycket jag skulle tjäna å så.


 När det var slut på dyket cyklade jag in till Kvissle och mötte Jossan! :D

Vi skulle in och se när John bauer 3:orna tog studenten. Vi satt och snackade en lång stund tills bussen kom. Väl inne gick vi till IP.

Det var typ bara Camilla och Frida som jag kände av alla 3:or på john bauer.

Inne på IP träffade vi Linnea, Sofia, Evelina, Jocke, Oskar och Ulrika. De undrade om vi skulle med och äta lunch efteråt. Jossan skulle åka hem för att träffa några kompisar så hon och jag skildes åt och jag hängde med de andra. 


Vi gick först från IP till MCdonalds och åt, sen gick vi till hedbergska för att se när de 3:orna tog studenten. Men vi kom dit 40 minuter före det började så jag lyckades ställa mig längst fram! När det väl började var det 100tal bakom mig. Men jag fick iaf jättebra bilder ;) 

Jag gick speciellt för att se när Gustav tog studenten men väl där kom jag på, och såg flera andra jag känner. 


När alla gått ut där så gick jag, Ulrika, Jocke och Evelina till Tonhallen för att hämta Linneas bil. Vi, eller ja Ulrika körde och plockade upp Linnea vid SCA vid ån. Sedan körde vi ut till Ljustadalen och hem till Frida för att fira henne. När vi ätit oss mätta där åkte vi alla vidare till Gustav i Bosvedjan. Där åt vi också mätta... (hmm) ... Men jag och Linnea stannade dock inte så länge eftersom Linnea skulle på 1 tredje studentfest i Njurunda! och jag tog chansen att få skjuss till Kvissle.


Såå, hon släppte av mig i Kvissle där jag tog min cykel och cyklade hem. Eller nästan hem, till Julia! Knackade på hennes fönster för att säga hej bara, men då pratade hon med sin Syrra som precis frågat henne om hon ville bowla, som ledde till att JULIA frågade MIG om JAG ville bowla med dem. Jag som inte hade något annat för mig tackade såklart ja. Vi bowlade i birsta! Så ja... kändes lite onödigt att jag åkte hem typ...


jaja, vi bowlade å hade kul!? .... typ ^^ ! Fasst Julia vann med fusk(a).


Man ska inte skriva blogg när man är såhär trött som jag är nu men men. Hoppas ni förstår LITE av de jag skrivit ^^... ni som överhuvudtaget orkar läsa...


GooooNatt!  

Av Albin - 11 juni 2008 22:43

Idag har det varit en rolig dag :)

Åkte in till skolan så jag var där 10. Där gjorde jag inte mycket :P

Jag och några klasskompisar gick ner till stan och fördrev tiden (någon träffade sin syster och några uträttade sina ärenden och lite sådär...) Sen kvart i 2 tog jag bussen bort till Västermalm! På bussen träffade jag Jossan och hennes kompis, Frida och Evelina. Eftersom det alltid är kul att va flera hakade jag på de när vi var framme utanför västermalms skola. Men när vi kom vare såklart FULLT med folk där redan. Vi stog lååångt bak en stund men det nöjde inte jag, Jossan och hennes kompis oss med. Så vi lämnade de andra och hakade i varandra och äventyrade oss in i folkmassan! Efter många knuffar och "Eh, ursäkta" eller "oj, sorry" så kom vi faktiskt nästan längst fram! Vi såg i alla fall när studenterna kom ut! Men tyvärr valde vi fel sida! Vi var långt åt vänster men vi skulle ha stått långt åt höger för det var där borta Linneas klass ställde sig! Det var Linnea vi kom för att kolla på ;)


När alla klasser gått ut och det var fritt fram att springa hit och dit för att gratta studenterna så skyndade vi oss bort till de ställa Linneas klass stått, men där stog hon såklart inte längre när vi kommit fram dit.


Men vi hittade henne och vi sa grattis å gav våra gåvor!

Men eftersom jag ville se när skvaderns 3:or gick ut så skyndade jag mig därifrån. Jag kollade på klockan och insåg att jag inte skulle hinna ta nå bussar, så det var bara till att gå! Från västermalms skola till Skvadern skola! Jag verkligen hatar backen mellan Skvadern och IP! usch :P ... Jag fick mig dagens motion kan man lugnt säga.


Ja det var inte något speciellt med skvaderns studentutgång. Jag satt, eller jag stog i fönstret i vårat arbetsrum! Perfekt utsikt ut till balkongen där studenterna kom ut! Det var paraplyer överallt! Aldrig sett så många paraplyer samtidigt! Lugnt värt det! ...


Efter det gick jag ner till navet där jag mötte syrran som jag fick sjuss hem av. Hemma fixade jag i ordning mig. Jossan och hennes pappa hämtade mig vid halv 6 och vi åkte ut till ingenstans där Linnea bor och fortsatte fira henne där. Mycket trevligt folk! Sen fick jag och Jossan skjuss av Jossan! Mycket trevligt det också! ... nu är jag för trött så måste sluta!


/Mycket trevlig Kille?

Av Albin - 10 juni 2008 19:36

Idag fick jag ett "kod papper" från Explorica som jag behöver när jag ska fylla i papper som jag ska ta med mig när jag ska söka visum!


Jag måste åka till amerikanska ambasaden(?) i Stockholm nån dag i Juni-Juli för att söka Visum! Det jag ska göra är att köa i ca 2 timmar (andra som sökt har sagt de fått vänta ca 2 timmar allihopa) och sen när det är min tur ska jag ge de massa papper jag har med mig och de ställer en fråga sen är det klart! o_o ...

Det var en kille som fick frågan: "Är du en terrorist?" ...

Känns drygt att behöva slösa en hel dag för det! :P

Men men, ska inte gnälla! Jag själv som valt det här äventyret!


Bye!

Av Albin - 8 juni 2008 20:25

Hej Jag heter Albin och jag är pinsam!

Sanningen är den att jag känner mig såå... jag vet inte :S

Ni vet den där kännslan att man skulle kunna springa naken genom stan under gatufesten! :D !!!

 öh... nä men seriöst jag bryr mig inte om folk tycker att jag är pinsam eller nåt! För jag är glad över den jag är!


Sanningen bakom varför jag aldrig startat en blogg tidigare är för att jag då tänkte: Men shit! Såhär kan jag inte skriva! Hmm... Kan jag skriva såhär eller är det töntigt?...

Men nu bryr jag mig inte ett skit vad jag skriver! Å det märker ni ju o_o ...

Jag måste bara säga att jag diggar er som står ut med mig! <3

men jag har ju såklart också gränser...


/Tönten


Av Albin - 6 juni 2008 22:33

Sveriges nationaldag. Vad roligt. Har inte gjort ett skit idag :S ...

Lyckades inte ta mig till Norra berget som jag hade tänkt...

Äh, värdelös dag helt enkelt!


/trååk

Ovido - Quiz & Flashcards